Saltar al contenido
Borda Raubert

Borda Raubert

Cuina típica andorrana

  • Inici
  • La Carta
  • La borda
  • Receptari
    • Receptari
    • Escudella Barrejada
    • Crema d’Ortigues
    • Sopa de Festa Major
    • Canelons a l’Andorrana
    • Trinxat
    • Fideus amb confitat
    • Cargols a l’Andorrana
    • Civet de llebre
    • Figues Confitades
    • Codonyat
    • Bunyols de vent
    • Licor d’Aranyons
  • Publicacions
    • Les nostres publicacions
    • La Dolors a “Cuines”
    • Comer en Andorra
    • Un país para comérselo
  • Contacte
  • More
    21 octubre, 20161 noviembre, 2016 por bordaraubert

    La Dolors a “Cuines”

    Captura de pantalla 2016-10-23 a las 16.50.23.png

    Aquí us deixem a la Dolors explicant com realitzar un bon pollastre amb prunes i pinyons.

    Quan va participar en el programa “cuines” de la televisió catalana TV3.

    Esperem que us agradi, i que feu una bona recepta. No us ho perdeu.

    Clica per veure el vídeo

    • Twitter
    • Facebook

    Me gusta esto:

    Me gusta Cargando...

    Navegador de artículos

    Previo Comer en Andorra
    Siguiente Les nostres publicacions
    • Ver perfil de Restaurant-Borda-Raubert-413492050460/?ref=ts&fref=ts en Facebook
    • Ver perfil de bordaraubert@gmail.com en Google+
    AD400 LA MASSANA
    Carretera d'Arinsal, 1,5km
    Principat d'Andorra
    00 376 83 54 20
    Dinars: 13.15 - 15:30
    Sopars: 20:30 - 22:20
    *Dimarts tancat
    Blog de WordPress.com.
    Cancelar

     
    Cargando comentarios...
    Comentario
      ×
      Privacidad & Cookies: este sitio usa cookies. Al continuar usando este sitio, estás de acuerdo con su uso. Para saber más, incluyendo como controlar las cookies, mira aquí: Política de Cookies.
      A %d blogueros les gusta esto: